Tuesday, March 23, 2010

FOR GREEKS ONLY: H νέα ταινία του Pattinson σπάει ταμεία! Σκίζει το «Remember me»

Κι ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με την προσωπικότητα - βαμπίρ του Robert Pattinson, εκείνος έκανε τη μεγάλη ανατροπή, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Στη νέα του ταινία, που αποτελεί το διάλειμμα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο μέρος του Twilight, υποδύεται έναν απροσάρμοστο νέο που ταλαιπωρείται από την αδιαμφισβήτητη δύναμη του έρωτα.

Ο έρωτας του βαμπίρ, Edward, με την Bella, στο New Moon, περνά στο περιθώριο αφού ο αγαπημένος όλων των κοριτσιών, απολαμβάνει τον έρωτα με μια άλλη γυναίκα. Οι αναρίθμητες θαυμάστριες του ταλαντούχου ηθοποιού, έχουν σπεύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, πιστές στο κινηματογραφικό τους ραντεβού με τον Robert, για να απολαύσουν σε ένα διαφορετικό ρόλο τον αγαπημένο τους.

Emilie De Ravin, Pierce Brosnan και Chris Cooper, συμπληρώνουν την τετράδα των πρωταγωνιστών που υπάκουσε στις σκηνοθετικές οδηγίες του Allen Coulter , ταράζουν τα νερά του Box Office, σε Ελλάδα και Αμερική.
Ο Robert Pattinson, χωρίς λυκανθρώπους και βρικόλακες, φαίνεται πως εντυπωσιάζει σε αυτή τη δραματική ταινία, ενώ έχοντας στο πλευρό του την 27χρονη Emily De Ravin, την οποία γνωρίσαμε στο Lost, παίρνει ένα ακόμα bonus. Οι δυο τους υποδύονται ένα νεαρό ζευγάρι του οποίου η σχέση δοκιμάζεται από οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερο τον χαμό του αδερφού του νεαρού που υποδύεται ο Robert. source

No comments:

Post a Comment